Denisipari puturi apa Bucuresti

Informatii utile despre denisipari


Una dintre cele mai cunoscute modalitati prin care se obtine apa potabila este exploatarea resurselor subterane prin intermediul realizarii unui foraj manual sau mecanizat, efectuat la diferite adancimi. Folosirea pentru un timp indelungat a forajelor duce la aparitia unor fenomene precum innisiparea care presupune acumularea depunerilor de nisip care modifica debitul apei, astupand filtrele de apa. In astfel de cazuri, modalitatea cea mai eficienta de curatare a sursei de apa este reprezentata de denisipare sau decolmantare. Denisipari puturi apa Bucuresti este procedeul prin care nisipul este eliminat prin pomparea acestuia cu ajutorul unui mecanism de aer-lift a nisipului care se acumuleaza in apa de-a lungul timpului.

Pentru ca apa sa fie in continuare o resursa vitala, este necesar ca aceasta sa isi mentina gradul optim de puritate, pentru a putea oferi mineralele necesare. Sursa din care provine apa trebuie sa fie igienizata si supusa constant testelor de calitate, recomandate de orice firma care se ocupa cu denisipari puturi in Bucuresti. In cazurile in care exista abateri de aceste reguli, depunerile de nisip afecteaza procesul de functionare si astfel, debitul scade sub nivelul asteptat.

Cauzele deteriorarii unui foraj pot fi multiple. Functionarea in mod necorespunzator a sistemelor de pompare, constructia necorespunzatoare, colmatarea coloanei filtrante in cazul puturilor de apa din metal sau PVC, dar mai ales nerealizarea la timp a unor denisipari periodice de puturi in Bucuresti care sa ajute forajul sa functioneze la capacitate maxima.

Proceduri de denisipare in Bucuresti


Denisiparea nu poate fi realizata oricand si oricum. Procedeul are loc la intervale de timp stabilite de echipa care a montat forajul si se realizeaza in functie de diferite criterii precum: modalitatea de constructie a putului, adancimea forata si cea tubata, caracteristicile filtrului, dar si diametrul final al tubulaturii. Gradul de permeabilitatea constituie, de asemenea, un factor important. In urma denisiparii, apa capata un aspect curat, limpede, este lipsita de impuritati, iar putul de apa functioneaza din nou la parametrii potriviti.

Procesul de innisipare reprezinta patrunderea unor particule fine de nisip ale solului in interiorul putului, fapt care conduce la deteriorarea acestuia. Cu timpul, forajul se umple cu nisip, debitul acestuia scade considerabil si capacitatea de functionare este cu mult redusa. In astfel de momente, echipa noastra iti pune la dispozitie numeroase metode de realizare pentru denisipari puturi Bucuresti. Procedeele utilizate de echipa de profesionisti sunt diverse si va garanteaza cele mai bune servicii.

Daca optezi pentru denisipare puturi apa Bucuresti, obiectivul de activitate al firmei noastre este realizarea unei denisipari de calitate. Investitiile numeroase in utilaje si tehnologii pun la dispozitia clientilor nostri servicii accesibile si de inalta calitate, executate cu profesionalism. Efectuam denisipari pentru foraje de adancimi mici, medii sau mari, cu ajutorul celor mai noi tehnologii. Echipa de specialisti in denisipari puturi Bucuresti stabileste care este motivul innisiparii forajului, analizeaza toate detaliile si rezolva problema in cel mai scurt timp.

Utilitatea denisiparilor frecvente


Procedeele folosite sunt adaptate in functie de particularitatile forajului. In cazul celor cu adancimi mici, denisiparea se face de regula cu ajutorul unei unelte numita lingura de foraj care ajuta la indepartarea impuritatilor din apa. Aceasta este introdusa in filtrul putului si se lacareste evacuand particulele de nisip, urmand ca ulterior forajul de apa sa fie pus in functiune.

Daca doriti o denisipare put in Bucuresti pentru un foraj cu adancimi medii sau mari, decolmatarea se realizeaza cu ajutorul unei pompe Mamuth care antreneaza depunerile si le elimina. Aceasta operatiune ajuta la limpezirea apei prin pomparea cu un debit mai mare cu 25% fata de debitul maxim al putului. Totodata, pe langa acest proces de eliminare a depunerilor de nisip, aceste pompari creeaza anumite unde soc in pietrisul filtrant care se afla in exteriorul filtrelor. In acest mod se realizeaza curatirea si rearanjarea filtrului.

Compania noastra realizeaza denisipari puturi apa Bucuresti cu profesionalism si dedicare. Pentru ca procesul de denisipare puturi sa se realizeze in cele mai bune conditii, echipa de specialisti are grija sa evalueze forajul atat din punct de vedere al parametrilor de exploatare, cat si din punct de vedere tehnic. Pretul unei denisipari de puturi in Bucuresti variaza in functie de diferite criterii tehnice si economice. Caracteristici precum adancimea, tipul constructiei, parametrii de exploatare si diametrul contribuie la stabilirea pretului unei denisipari. In mod evident, pentru fantanile de apa clasice, cu adancimi mici, pretul este redus considerabil, spre deosebire de o denisipare a unui put de mare adancime care presupune echiparea cu pompe si utilaje mai mari.